Les característiques de l’equip de psicòlegs del centre de desintoxicació CITA són: alta especialització, màxima experiència i última tecnologia en medicina.

Mª CARMEN SÁNCHEZ

Psicòloga

Llicenciada en Psicologia i especialitzada en psicologia clínica, formant-se en psicoanàlisi, teràpia familiar i de grup.

Docent en el Departament de Psicologia de la Universitat Ramon Llull, exerceix de psicoterapeuta i de coordinadora als centres CITA.

SANTIAGO GONZÁLEZ

Psicòleg

Santiago González és llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Va realitzar Postgrau en grups de Salut Mental. Actualment segueix una formació continuada vinculada amb l’Institut de Camp Freudià Europa, Secció Clínica de Barcelona.

Participa també, des de fa uns anys, en Investigació Toxicomanies i Alcohol, grup que treballa en xarxa a nivell internacional. Assisteix als seminaris clínics impartits pel mateix Institut en col·laboració amb la Comunitat Terapèutica del Maresme. Des de fa uns anys, realitza funcions de psicòleg individual i grupal en CITA, centre amb el qual sempre ha estat vinculat gràcies a la formació pràctica i educativa que ha rebut.

FERNANDO JUAREZ

Psicòleg

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Buenos Aires. Orientat des de l’inici en l’especialització clínica i la investigació, participa en diferents serveis i institucions de Buenos Aires i Barcelona, ​​tant públiques com privades.

Continua la seva formació a la Secció Clínica de Barcelona, ​​vinculada a l’Associació Mundial de Psicoanàlisi i al Seminari del Camp Freudià. Des de 2009 forma part d’un Grup de Recerca dedicat específicament a la toxicomania i l’alcoholisme i és membre del consell editor de la revista NODVS.

FORTUNATA CARRATU

Psicòloga

Llicenciada en Psicologia per la Segona Universitat dels Estudis de Nàpols. Va realitzar màsters en Psicologia Clínica i *Psico diagnòstic.

Es va especialitzar en l’àmbit de les toxicomanies, desenvolupant un projecte de prevenció primària en adolescents. Va investigar i va treballar en *SERT (servei de tòxic addiccions) a Itàlia.

A Espanya ha seguit la mateixa línia de treball, coordinat cursos de formació en conductes addictives i treballant en el tractament de les addiccions com a Responsable Terapèutica.

ANDREA DE LA TORRE

Coordinadora / Psicologia /  socioterapia

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment, segueix la seva formació de manera contínua en l’àmbit de la psicologia clínica dins d’un model integratiu.

Pertany a l’Associació Catalana per a la Clínica i Ensenyament de la Psicoanàlisi. Orientada cap a la investigació en Salut Mental, col·labora en la realització d’estudis amb professionals relacionats amb l’àmbit de les toxicomanies.

MARTA CUCHET

PSICOLOGA / SOCIOTERAPEUTA

Licenciada en Psicología por la Universidad Autónoma de Barcelona. 

Trabaja como educadora de día en nuestro programa de integración social en Barcelona y como psicóloga en el régimen ambulatorio. En la actualidad está cursando el Postgrado de Psicopatología Clínica impartido por la Universidad de Barcelona.

IMAD SAMADI

PSICÓLOGO

Licenciado en Psicología en la Universitat de Barcelona. 

Anteriormente trabaja como profesor asociado y coordinador de proyecto en la Universitat de Barcelona y como psicólogo en el Centro de Psicología Psicosedna. 

FATIMA BENSLAIMAN

PSICOLOGA

Licenciada en Psicología (Clínica) y Máster en Psicología General Sanitaria en la Facultad Blanquerna. Ramón LLull. 

Cursó una estancia formativa en L’École de Psychologues de París donde se formó en Psicopatología, en Terapia Cognitiva Conductual, Neuropsicoanálisis y Psicopatología del Estrés.Adquirió su experiencia profesional en varios centros públicos y privados donde sigue realizando diagnósticos e intervenciones terapéuticas. En formación continuada en Mindfulness con el objetivo de integrar las terapias de tercera generación en el tratamiento de las adicciones.

ERIC ACEBES

PSICOLOGO / SOCIOTERAPEUTA

Graduado en Psicología por la Universidad de Barcelona (UB).
Postgrado en técnicas y principios de la psicoterapia cognitivo-social.
Postgrado en el análisis de los procesos terapéuticos.
Máster en psicoterapia cognitivo-social en Universidad de Barcelona (UB).

Realizó una estancia en la Ghent University basada en el diagnóstico clínico y la psicopatología (2013).

MARC MASIP

PSICÓLOGO Y ESPECIALISTAS EN NUEVAS TECNOLOGÍAS Y TRASTORNOS DE LA ALIMENTACIÓN

Licenciado en Psicología por la Universidad de Barcelona, ​​España

Experto en adicción a las Nuevas Tecnologías

Autor del libro DESCONECT@

Conferenciante y divulgador


EVA GÓMEZ

PSICÓLOGA Y ESPECIALISTAS EN NUEVAS TECNOLOGÍAS Y TRASTORNOS DE LA ALIMENTACIÓN

Licenciada en Psicología por la Universitat de Barcelona, España

Experta en Trastorno de la Conducta Alimentaria

ANNA FERRÀNDIZ

PSICÓLOGA Y ESPECIALISTAS EN NUEVAS TECNOLOGÍAS Y TRASTORNOS DE LA ALIMENTACIÓN

Licenciada en Psicología por la Universitat Ramon Llull, Barcelona, España

Máster Terapia Familiar Sistémica, Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu, Universidad Autónoma de Barcelona, España

Postgrado en Intervenciones Familiares y en la Atención Primaria de Salud. Universidad Autónoma de Barcelona