Clíniques CITA ofereix en exclusiva els últims avenços en el tractament de l’addicció a opiacis

Clíniques CITA és un centre d’investigació i tractament de les addiccions, que incorpora els últims avenços en farmacologia i en models de teràpia, com la utilització de la innovadora tècnica no invasiva NeuroJet que, utilitzant l’estimulació neuroelèctrica, facilita el tractament de l’addicció a opiacis, com heroïna i metadona, reduint de forma important la síndrome d’abstinència.

Neurociència per a la desintoxicació d’heroïna i metadona

Aquest tractament per l’addicció als opiacis, com la desintoxicació d’heroïna o la desintoxicació de metadona, utilitza l’estimulació neuronal, aplicant els últims coneixements en el camp de la neurociència. El dispositiu d’estimulació, dirigit per ordinador, combinat amb un protocol d’abstinència, redueix de forma important la síndrome d’abstinència. D’aquesta manera, el procés de desintoxicació té lloc de forma més ràpida i amb menys molèsties, ja que el dispositiu electrònic estimula específicament la pròpia producció del cos d’opiacis (morfina endògena) per mitjà d’uns impulsos gairebé imperceptibles. El resultat és que l’abstinència de l’addicció a les drogues ja no implica una experiència tan dolorosa com en els tractaments convencionals de retirada.

Més de 1000 tractaments amb èxit

En una clínica privada de Suïssa per a la teràpia de l’addicció, s’han dut a terme amb èxit en els últims 11 anys més de 1.000 tractaments amb aquesta tècnica per pal·liar la síndrome d’abstinència de l’addicció a opiacis.

Informació de contacte

Siusplau, truca’ns o omple el butlletí i un especialista es posarà en contacte amb tu.
Cada persona es única i per això desenvolupem un tractament individualitzat per a cada pacient.

Garantim el complet anonimat i mai proporcionem detalls personals dels nostres pacients.

Mas. MIA, 08319 Dosrius, Barcelona

+34 937 918 008

info@clinicascita.com

[contact-form-7 404 "No encontrado"]